27 Mart 2013

Ancient Aliens s04e09:

The Time Travelers

--- spoiler ---

.antik uzay kuramcıları kendileri ile hafiften çeliştiler aslında. baştan beri uzaylı uzaylı dediğimiz gelecekten gelen bizler olabilir miyiz dediler mesela... kafaları çok karışmış gibi ama gelecekten gelen uzaylılar da olabilir diyerek toparladılar.

.dik saçlı tipi, sahada gördük. değişik canlılara benziyor hepsi bunların zaten bir garip orası hehe. neyse yine bilindik şeyleri tekrar ettiler ama bu sefer antik zamanda uğrayanların zaman yolcusu olduğundan dem vurdular.

.üstüne mahabarata mıdır nedir, hint efsanesinde, incilde, çinli bir balıkçının hikayesinde zaman yolculuğu yaptığı hikayesini anlattılar. başlarda da nazilerin zaman makinasını bulmaya çalıştığı hatta tibette yine buna uygun efsane ve yapılara benzer bir alet yaptıklarını söylediler.

.hepsini birleştirince ilginç geliyor insana tabi ama işte fazla seçici birleştirme olduğu için tümden güvenilmez oluyorlar. ha şurası da var. ışık hızına çıkıldığı zaman, zaman yavaşlıyor ise bu durumda tekrar gelmeleri için uzun süre mi geçmesi gerekiyor. böyle de bir durum olabilir hehe. bekliyoruz bakalım gelseler de rahatlasak.

--- spoiler ---