31 Mart 2013

Africa e02:

Savannah

--- spoiler ---

.ilk bölüm kadar sürükleyici değildi ama yine de harkulade tabi. hele giriş kısmındaki aslan ile kertenkele olayı çok acayip görünüyor idi. ilk kertenkele ile başlıyor, sinek avlaması olayı falan pek de bir şey değil gibi ama yine de çok tatlı çekiyorlar neyse daha sonra aslanların üstündeki sineklere meylediyor bu yaratık, ahanda fark ortaya çıkıyor. devasa aslan tipler, uyuşuklar uyuyorlar. bu üstlerinde sinek gibi dolanıyor, hopluyor zıplıyor falan. pek tatlıydı bu görüntüler.

.en duygusal anlar, anne filin yavrusunu dürtüklemesi idi. son bölümde lan fil yavrusu ölüyor kalk bir yudum su ver eleştirilerine bile cevap verdi adamlar daha ne yapsın. aslında tam cevap sayılmaz. yağmur gelince tekrar ürediler dedi işte o kadar. görüntüler iyidi tabi, ölen yavru da boşa gitmiyor tabi birileri de onu yiyip doyuyor. yavruları varsa onlara can oluyor hehe.

.gorillerdir, afrika öküzleridir, yok ekvatordaki 5bin metre yüksekliğinde dağdır falan derken bölümü yediler bitirdiler. akılda kalan pek başka bir şeyi yok. bir tür leyleğin yavrular arası kavga, anasının güçlü yavruyu seçmesi meselesi de etkileyiciydi biraz tabi.

--- spoiler ---