17 Aralık 2012

jericho s01e03:

Four Horsemen

--- spoiler ---

.radyasyon muhabbeti olmadığı ortaya çıktı. bir öyle bir böyle gösteriyorlar ama işte ilkin neden bunlara bilgi ulaşmıyor bunun meselesi ortaya çıkmasını bekliyor insan. hangi çağdayız ve ne olduğuna dair bilgi nasıl ulaşamaz? uydu kanalı var bir kere, bir tane çin ya da koreli yayın mı alıyor sadece. çok saçma bu mesele.

.cep telefonu olmadığı belli artık, en azından o kadar eski bir zamanda geçiyor ama işte uydu anteni gibi bir şey vardı ya da onda yoksa başkasında olmalı. uydu antenleri ne zaman çıktı yani, bir şekilde bilgi bulabilirler idi. hadi telefon hatları göçtü, hadi internet ve bilgisayarlar göçtü. en azından bu olabilir idi.

.tüm bu muhabbetler içinde bir de evlilik dışı ilişki muhabbeti döndürüyorlar hehe dediydim yani. saçma geliyor bana bu işler ya herhalde işin raconu budur. diğer yönden nişanlısı ve eski hesapları meselesi var ve okul otobüsündeki kız ile yakınlaşan bir esas oğlanımız falan var.

.zenci arkadaşımız kilit eleman gibi, bir çok şey biliyor ama söylemiyor kimseye. saldırı öncesinde de hazırlık mı neyin bir şeyler yapmış. belirsiz ve gizemli, üstümüz başımız gizem oldu. bakalım sezon sonuna kadar süründürecek gibiler ya. yapsınlar bakalım.

--- spoiler ---