22 Aralık 2012

jericho s01e20:

One If by Land

--- spoiler ---

.pek gergin bir bölüm oldu. güzel oldu. kasabalar arası savaş muhabbetinde gelişme yaşanırken, insanlar arası birlik muhabbetine de dokundurdular iyice. sadakat vurgusu, kandırmaca içinde güven duygusu falan derken öyle olaylar gelişti işte.

.bizim eric oğlanına işkence yaptılar devamlı jake oğlanına da pek dokunmadılar bu sefer. jake daha büyük olmalı, baktım gerçekte 4 yaş daha büyükmüş ama ağabey diye çevirmişler bölümde. biraz kafa karışıklığına neden oldu. çevirmenimiz hafiften sallamasyon yapıyor zaten de böylesi de pek garip oluyor. 

.neyse zenci eleman ninja gibi bir orda bir burda hortlayıp olayları halletti, kolundan da vuruldu ama sorun yok yani hepisi kurtuldu maşallah. şu tankı ne ara kullanmayı düşünüyorlar merak ediyorum. tam tanklık bölüm idi ama sezon sonuna saklıyorlar gibi sanki.

.kasabalar arası savaş çıkartacaklar sanki, başka bir şey olmayacak anlaşılan. genel gizem de çözülmüş gibi bir bakıma ama ülkeyi kim kurtaracak. bu kadar şeyi kim yeniden yapacak falan o işlere girerler belki de bilemiyorum. nasip artık.

--- spoiler ---