13 Kasım 2012

once upon a time s02e07:

Child of the Moon

--- spoiler ---

.kurt ve kırmızı'nın hikayesi güzel oluyor her seferinde. nam-ı diğer kırmızı başlıklı kız. bu bölüm önce kırmızı ile pamuğun mazilerindeki olayları gördük. annesi ile tanışıyor kırmızı ve önce içindeki kurdu kontrol etmesini öğreniyor sonra da pamuk için onu öldürüyor falan. fena hikaye değil.

.bu mevzuyu da kral corç ile yakışıklı prens arasındaki sürtüşme de kullanıyorlar. adam kırmızıyı ortaya atarak, cinayet işliyor ve üstüne atıyor. şeriflik görevi yapan prensimizi de yönetememek ile suçlayarak güya bir taş ile iki kuş vuruyor diye düşünür iken. hop, şapkayı yakıyor. be adam ne ara buldun yaktın, nasıl böyle bir şey yaparsın. adam kötü yapacak bir şey yok.

.neyse her halde geçiş ya da haberleşme için başka bir şekil bulacaklar iki, lanetlenerek uykuya dalan tiplerin hepsi rüyalarında araflarda dolanıyorlar imiş. rumple'ın verdiği kolye ile henry bu sefer kontrolü de elinde tutarak bu işi yapmaya başladı. bu da bir nevi yetenek gibi bir hal alıp güzelleştirecekler herhalde. güzel de oldu zaten.

.kurt modellemelerimiz baya başarısız idi, bütçeleri bu kadardır herhalde diyoruz ne yapalım. allahtan yeşil ekran faciası fazla yoktu. hoştu güzeldi kalan kısımlarımız.

--- spoiler ---