13 Kasım 2012

666 park avenue s01e07:

Downward Spiral

--- spoiler ---

.daha önce de dedim, hala apartmandan ayrılmayı şehirden ayrılmak ve hayellerin yıkılması olarak anlatıyorlar. niye böyle yapıyorlar? koskoca newyork'da başka apartman mı yok arkadaş. nedir bu saçmalık böyle anlamak mümkün değil. hem de gereksiz yere yapıyorlar bunu.

.tamam eğer apartmandan kurtulurlarsa işler değişir bu bağlamda zorunlu yere yapıyorlar ama yine de en azından india'naya gideceğim muhabbeti çevirmeyebilirler. ayrılma muhabbetlerini bu şekilde değilde kısa tutup yine benzer şekilde çat diye olayları geliştirebiliriler. senaristlere akıl vermek istemiyorum şimdi hehe.

.neyse bu saçmalık haricinde fena gitmiyor aslında, bizim kötücül adam ve karısı süper ikili konumunda, dokunanı yakıyorlar. peşlerindeki elemanı paketlediler, kutuyu bulacaklar herhalde.

.bunlar olurken asıl bölümün konusu, drake çocukları meselesi idi. esas hatunun annesinin de burada geçmişi olduğunu öğrenmiştik. bu yetmedi, kendisi de burada doğmuş. bir takım özellikleri varmış. kolyesi de mekanizmanın anahtarı imiş. mozaiğe taktılar ve diğer bölüme geçtik. binanın içinde kaldı kendisi. tam da kadını bağlama çekmek için evlenme teklif edeceğiz yağız delikanlı.

--- spoiler ---