12 Ekim 2012

the vampire diaries s04e01:

Growing Pains

--- spoiler ---

.milyon tane hadise oldu ama hatırlatarak başlatmadılar pek. ilk giriş kısımdaki özetler toptan bir özet gibi oldu. son sezonu tam hatırlayamadık ama olduğu kadar oldu işte. elena vampir olacak mıydı? olmayacak mıydı? meselesinin bölümü. allahtan çok uzatmadılar ve olması gerektiği gibi vampir yaptılar.

.ha vampir olunca hiç mi karakteri değişmez bir insanın, bu meseleleri göstermeleri lazım. yine aynı elena gibi davranıyor orası garip. bir de iki damla kan dönüşüm için yeterli oluyor mu o da var. neyse bunları sormuyoruz izlemeye devam ediyoruz.

.çünkü fena hızlı bir başlangıç oldu, bir sürü hadise oldu. konsey ve yeni peder kılıklı bir eleman vampirleri toplamaya falan kalktı sonra da ebediyete intikal ettiler ama herhalde plan orada bitmiyor olması gerekiyor yoksa bok yoluna gittiler.

.klaus manyağı neyin derdinde, hala kendine aile yapacak ordu yapacak falan. saçmaladılar biraz. diğer elemanlardan da ölen olmadı. boni seri üretim yüzük imal ediyor. hemen taktılar bir tane elenaya hem de kara büyü ile uğraşma falan diyen ninesinin başına gelenleri falan düşünürsek. biraz daha az büyü yap be kardeşim diyebiliriz herhalde.

.sezonun kötüsü kim olacak bakalım, melez için kan kalmadı. elena insan değil. klaus uzaklara gidecek gibi, konsey öncü birlikleri havaya uçtu. kötü kalmadı yani. bakalım neyle gelecekler bu sezon.

--- spoiler ---