23 Ekim 2012

once upon a time s02e04:

The Crocodile

--- spoiler ---

.rumple'in hikayesinden devam ettiler bu sefer. normalde baya iyi oluyordu hikayeleri ama kastılar bu sefer beni. üstelik genel hikayede çok da fazla bir yeri olmayan bir bölüm gibi geldi. esas hatunları hiç görmedik. esas iki karakteri oynatılmayan bir bölüm yani. yandan bunu anlatsalar olurdu, yeterdi.

.bay kanca mıydı neydi, o elemanın ortaya çıkışını gördük. ha el keser bir damla kan olmaz tabi. bu seride hiç kan yok. abartıyorlar bazen. ayrıca fazla kurgulu idi olaylar. madende elindeki tozu çırpar, sonra o tozdan kızın gittiği yeri bulur. kanca yere düşer bir sahne sonra adamın eli kopar falan. her şey yerli yerine. fazla geldi bana.

.yeşil ekranlarda farklı bir şeyler kullanıyorlar ama ne bileyim fazla kullandıklarında göze batıyor baya. renkler midir, ışıklar mıdır nedir? baya bir kendinden geçiyor falan acayip oluyor. 

.kötü kalpli kraliçenin annesi ve bay kanca storybook'a gelecekler herhalde. belki bu hikayeyi bile devam ettirmeyecekler ya da sonra devam ettirecekler kim bilir. resmen seri nereye gideceğini bilmiyor gibi anlatmaya başladı. rumple'ın oğluna mı gidecek? esas hatunların kurtuluş hikayesine mi? hem evrenler arası seyahat zor iş, fringeden ekip mi alsak ne yapsak. hay allahım neyse devreleri yakmadan bırakalım burada. ha mallar bir hafta ara verdi bu arada (fringe).

--- spoiler ---