23 Ekim 2012

alphas s02e13:

God's Eye

--- spoiler ---

.sezon bölümleri finalinden daha iyidi bence, ayrıca ilk sezon finali ile kıyaslanmaz. hem baştan beri tahmin edilebilir şeyler oldu hem klasik katil olmak ya da olamamak işte bütün sorun bu meselesine dokundurdular yine yeniden. ne bileyim daha iyisini beklemiştim.

.parişin, tanrının gözü dediği yer metro istasyonu imiş. komik biraz aslında ya neyse. geçen bölüm vurulduydu bizim doktor. seke seke bütün bölüm dolandı. parişi buldu kimselere söylemeden neden? çünkü öldürecekti güya onu. sonunda ne yaptı. dani böyle istemez öldürmeyelim falan dedi.

.hem allah aşkına kaç kez vuruldu, kaç kez ellerine geçti bu eleman. çok mu zordu iki şeyi düşünüp de iyileşmesini engellemek falan. şimdi mi aklına geldi. dani'nin halüsünasyonu mu zekasını artırdı yani bu bile çok zorlama geldi.

.neyse işte, bence doktor da alfa olacak sonraki sezon. finalin en iyi yönü sonraki sezona güzel kapı açabilmesi oldu sadece. hem bu yüzden hem güzel sezon bölümleri olduğu için yine de eh işte diyebiliriz. bir tek gary'nin ayakta kalması da güzel. gary serinin en iyi karakteri tartışmasız. otizm yüzünden mi bir tek o ayakta kaldı. onu da açıklarlar herhalde.

.ha bu arada herkes gözlerini kapatsa kurtulmaz mıydı? nasıl yani bir de o var. tam vaktini de biliyorlar. göz kapatmayı geçtim, ne bileyim bir koruyucu falan taksalar yapsalar. skyler bunu iki dakkada imal edebilirdi sanki. ne bileyim olmamış işte final ama sonraki sezon (eğer anlaşmışlarsa tabi) güzel başlayacak gibi. ümidimizi kaybetmeyelim.

--- spoiler ---