4 Eylül 2012

grimm s02e04:

Quill

--- spoiler ---

.akıcı bir bölüm, geyik kızımıza haller oldu. kurt adamımız ile geyik kızımız pek yakışıyorlar birbirlerine güzel de pikniğe çıkmışlar tam da öpüşecekler derkene saldırı oldu tabi. olur böyle şeyler, toparlarlar.

.wessen midir nedir, bir sürü acayip laf olduğundan okunuşu dahil akılda tutmak zor neyse işte bu acayip insanları etkileyen bir hastalık meselesi ortaya çıktı. domuzlar ile ilgisini falan çok açıklamadılar ama onlardan başlıyormuş falan herhalde. ilk fare adamdan kirpi adama geçti ordan da geyik kızımıza...

.hank durumu idare ediyor ama nick'in sevgilisi pek idare edemiyor. bu kunduz adamı falan bile dinlemeye çağırdı. iyi eleman aslında ama o da kuşku yarattı falan herhalde bilemiyoruz. hafıza kaybı olayını süründürecekler anlaşılan.

.tabi bu arada devamlı takipte olan çözemediğim bir tipte aslan adam diyesimin geldiği bir kiralık katili daha yollamış aileler, bizim prens yüzbaşının da daha büyük planları ve içerde adamı falan varmış böyle de geliştirmeler oldu genel konuya dair. iyidi hoştu, yan konu dizi karakterlerine dokunuyordu falan öyle işte geçti gitti.

--- spoiler ---