12 Haziran 2012

continuum s01e02:

Fast Times

--- spoiler ---

.anaç duygular az biraz fazla geldi bana. fazla da klişe zaten. keşke onun yerine azılı bir polis olsa diyeceksin o zaman robot olurdu lan. olsun a... ne zararı var. neyse bol bol göreceğiz, bol bol geleceğe gidiş ıkıntıları sıkıntıları olacak anlaşılan ama her türlü güzel ilerleyecek gibi.

.bir kere hiç bir şey olmasa o giysi ne lan, süpermen'de öyle güç yok a... hem de tayt hehe. hayaller tabi ama güzel laf yok. bu sefer görünmez bile yaptı hatunu. yok artık daha neler. kollardaki ekranları falan zaten gördük, süper tasarım. araba açmalar falan zaten bi güzel-komik.

.eşitlikçi terörist arkadaşların gündemleri daha çeşitlenecek gibi ama çerez gibi insan öldürmeseler iyi. bir tanesi geçmişten geleceğe yatırım yapmak ile meşgul idi, onun hikayesini tekrar görürüz herhalde. bunlar yanında diğer elemanlar tekrar geleceğe gitmek istedi de onu niye anlamadım. hem de 2077'e de değil. onu da takip edemedim. bir saçmalık olabilir bilemedim neyse, pek mühim değil kimse bir yere gidemedi.

.koruyucumuz artık polis teşkilatına özel ajan olarak dahil oldu. dahi çocuğumuz gelecekte bu olaylar olurken herşeyin farkında gibiydi, onun altından da bir şeyler çıkacak ya nasip. öyle işte.

--- spoiler ---