23 Mayıs 2012

sgu stargate universe s01e16:

Sabotage

--- spoiler ---

.bölümler git gide iyileşiyor gibi, tabi gezegende kalan elemanları kurtarmaları falan daha şekilli olsun isterdim ama bu şekilde de üstesinden gelmeleri iyi çünkü direkt devam ediyor gemi. ha bu arada iki galaksi arasının öyle görünmesine imkan ihtimal yok. abartmışlar diye tahmin ediyorum.

.raşa yanık bir güzel kızımızı gördük. diseybıl bir arkadaş kendisi, tripleri falan hoş idi. tamir mamir bilim milim işlerinden de anlıyor falan. tabi en sonunda ilk koltuğa oturan elemanın katkıları ile toparladılar durumu ama bu eleman da bsg`deki insan saylon arası su havuzundaki tiplere benzettim ben. herhalde bilgisayarın içine falan kaçtı nereye gittiyse artık.

.sonraki galaksi ya da bunların peşlerindeki uzaylılar meselesi falan bir yere varacak mı emin değilim. daha fazla bir şeyler gerekiyor bu seriye. kötü adamı yok resmen, gizem desen zaten gemi ile sınırlı. baya eksik kalıyor konular. hayat mücadelesi, otorite savaşı falan saçma oluyor bir yerden sonra. karakterlerin bunalımına da diyecek bir şeyim yok.

.ha aklıma gelmişken bir kaç noktayı da değineyim. bunlar iletişim taşlarını kullandıklarında birbirlerini sikince, kim kimi sikmiş oluyor bi onu netleştirelim artık. bir de yanlarında kıyafet falan almışlar mıydı hepisi çok temiz a...

--- spoiler ---