26 Mayıs 2012

sgu stargate universe s01e20:

Incursion: Part 2

--- spoiler ---

.iç karartısı ile izlenmeyecek bölümlerden a..., herşeyi gerçekçi yapalım diye kasarken izleyicileri kasıyorlar orası kötü. her şey bi anda iyi olsun falan demiyorum da be arkadaş her şey mi bu kadar ters gider bir bölümde be mübarek. neyse sonraki sezona merak ettirmek için yaptılar tamam da izleyecek halim kalmadı sonraki bölümü, yarın artık.

.pulsar dibinde bunlara parladıkça radyasyon veriyormuş falan. radyasyon ya da eskiler demiştim, gerçekçilik hikayesini seçtiler. ftl devrede olmadığı için bunlar daha fazla radyasyona dayanamayacaklarından ötürü gemiyi teslim ettiler. hehe, direkt sonucu yazdım da öyle oldu.

.tabi gizli planlar ile yaptılar ama eski hain ve dişil komutan birbirini vurunca o bile yarım yamalak kaldı. geminin dışında adamlar kaldı, radyasyondan kaçan. geminin içinde komuta el değiştirdi, herkesi kurşuna dizecekler falan yarım kaldı öyle tam 46 dakika doldu elektirikler gitti falan.

.ilay bunları içeri almaya koştu derken, esir olanlardan bir cenvager göya kaçma girişimi ya da albaylarını kurtarma girişimi falan da denebilir neyse bir sürü kişinin ölümüne ve hamile tj'in vurulmasına falan neden oldu. daha sayayım mı a..., bir tane iyi bir şey olmadı. neyse toparlayacaklar sonraki bölüm, çerez gibi sayılı adamları öldürtüyorlar ya sonunda adam kalmayacak gemide.

--- spoiler ---