20 Mayıs 2012

stargate atlantis s05e20:

Enemy at the Gate

--- spoiler ---

.bitirdiler seriyi a... bunu ilgili başlığa da yazamıyorum ya bir hüzün çöktü bana. neyse finale kaç verirsin ağabey dersen 10 üzerinden 6 derim. hadi 7 olsun, bi kere todd niye bunlara geldi, niye zpm verdi falan gibi sorunlar var.

.serinin başından sonuna zpm dalgasıdır gitti, bir türlü yeterli bulamadılar. bu çok üzücü a... ayrıca tamam şaşalı bir final falan anladım ama pegasus galaksisi için reyt meselesi olduğu gibi kaldı. hatta elemanları daha da güçlendirdiler bu da çok yanlış oldu.

.onu bunu geç, atlantisi dünyaya getirdiler. e pegasus ne olacak a... diye sormazlar mı adama. tamam gidecek falan filan iyi güzel de zpm nerden bulacaklar. yani sonrasını değil de zaten bitiyoruz anasını satayım bari dünyayı cebırtı altına sokalım da heyacan olsun falan gibilerinden bir atraksiyona girişmişler.

.ama tabi yine can siparane şeppırtımız ve ekibimiz, ölümden dönen ronanımız ile tam kadro hep birlikte atlantisle birlikte dünyayı kurtardılar. tabi o kadar süper gemiye şeppırtın uçakla girmesi pek yakışık olmadı diyebiliriz.

--- spoiler ---