22 Mayıs 2012

spartacus blood and sand s02e10:

Wrath of the Gods

--- spoiler ---

.zpoylır yemeden izlemek için sözlüğü terk ettim. o derece yani. bence değdi. final beklentilerimin üstünde idi. geym of dronsa özenmişler mi ne yapmışlar anlamadım. a... bildiğin oyuncu hasadı gibiydi, kesilen kesilene, ölen ölene. tam listeyi yapmak bile uzun sürer.

.zpartakuse karı dayandıramıyoruz ilkin o var, sonra aşur göteleği var, sonra lukrişya var, sonra ilitya da ölür umarım. e tabi en önemlisi gaius. yok artık daha neler. tabi doktoreyi de unutmamak lazım. o da gitti dağ gibi doktore.

.kaçış planı falan da eyidi yani, kötü denemez. mancınık olayı da iyi di kötü denemez. tabi german mallarının kendi başlarına takılması da az zorlama olsa yine kötü sayılmaz.

.a... tek kötü bölümü, nevia salağı ile aşuru dövüştürmek idi. yine bir horoz dövüşü, yine saçma sapan tripler falan. neyse ki çok uzatmadılar. neyse ki ağzını burnunu kırdırmak yerine hassas bölgesinden biçtirdiler.

.her türlü mağlup olacak karakterin serisini bu şekil pişip getirmeleri falan aslında kendi başına başarı. yine de sonraki sezon lejyonerler falan takılacaklar herhalde artık. nasip kısmet bu kısmı.

.tabi en önemli noktalardan biri, sikiş sahnesiz bir bölüm idi. sırf bu bile ne kadar süpriz bir final olduğunu bir kere daha gösteriyor a...

--- spoiler ---