23 Mayıs 2012

game of thrones s02e03:

What Is Dead May Never Die

--- spoiler ---

.birinci sezonu toptan izlediydim, bir haftada falan bittiydi, belki daha kısa zamanda. pek sıkıldığımı hatırlamıyorum ama bu bölüm yine baydı beni, içimi kıydı. dialogları çok abarttılar. arkada karakter unutuyorlar devamlı.

.şimdi robun anasını falan gördük ama ejdarhaları göremedik, hem kötü durumdaydılar açtılar açıktaydılar. ne oldu kim bilir. o kadar yeni karakter ekleyeceklerine mevcut karakterleri daha çok işleseler daha iyi olur sanki.

.geylik olaylarını yine abarttılar, alttan alta zaten her türlü veriyorlar ama ne bileyim fazla mesaj göz çıkartır gibi oluyor bir süre sonra. karılardan fiziksel güçlü bir karakter de koyuverdiler.

.bunlar haricinde dialog da dalavare de alaverede öyle gitti bitti. cücemiz iş başında herhalde en çok onu gördük. sibel kekilliye de daha büyük rol verecekler herhalde. ned`in bahtsız kızının hizmetçisi falan oldu.

.herkes tuttuğunu sikiyor, arkadan dolanmaç da dolan. savaş çığırtkanlığı hazırlıkta hazırlık. ha dengesiz kralın kardeşini de unuttular o da böyük işler yapacak idi güya. ne zaman birbirlerine girecekler, sezon sonuna kadar girmeyecekler mi çok acayip yani.

.aksiyon dengesi iyice kaçtı, son beş dakikaya bir dahaki bölüme sarkıtan az aksiyonlar ile bitiriyorlar. nedin küçük kızının kaçmasına yardım eden iyi karakteri de harcadılar sırf bu yüzden.

--- spoiler ---