22 Mayıs 2012

fate stay night e23-e24:

Seihai, Subete tooki risoukyou

(iki bölüm birden izledim napıyım)  
--- spoiler ---

.valla beklediğimden iyi bitti, böyle saçma sapan bir mutlu sona bağlamadılar en azından. bir de kutsal kasenin yok edilmesi meselesi bir süreç gibi bir şeymiş. yani tam açıklama olmadı tabi ama herhalde üçüncü seriyi yapmak isterlerse ona açık kapı için böyle yaptılar.

.neyse seybır gözlerini yumdu. üzdü. ilanı aşkına karşılık da verdi. sevenler kavuşamadı. eh yani tabi alttan akan aşk hikayesini en azından kurduğu haremde mutlu mesut yaşadılar şeklinde bitirmediler.

.şiro yine hareminde kız kankaları ile takılıyor öyle kaldı. excalibur kını meselesini falan beğendim. hiç bir şey geçirmeyen en güçlü tılsım diyelim. gılgamışı yenmesini ve şironun kotomine midir nedir onu yenmesini sağlayan şey oldu.

.iyi toparladılar, ikisi de rakibini yenememesi lazım idi ama kın devreye girince işler değişti. bir de en son özel güçlü hançer için yine fate zeroya atıf oldu sanırım. şironun babasının durumları falan hayli karışık, açıklanmayan noktalar var ama şu haliyle fate zero`nun nasıl biteceğini biliyorum.

.sen devam serisi yap arkadaş ama ilk yaptığın seride ikincisinin sonunu söyle, böyle de bir mallık var ortada ya allah onları affetsin. bakalım artık detayları da önemli tabi. zerodaki iskenderin (raydırın) başına ne geleceğini merak etmiyor değilim.

--- spoiler ---