5 Nisan 2022

superman and lois s02e09:

 30 Days and 30 Nights

--- spoiler ---

.güncel bölüme gelmişim. süpermen olmadan fena olmadı aslında, merak ettirmeleri iyidi, zamanın geçişi fena değildi. yerine veledin bakmaya başlaması da iyi ama tabii ki ergen süpermen ile uğraşamayız, hemen annesine süper güçleri olan benim falan diyor. zarar görmüyorsa neyin tantanası diyeceğim ortalıkta bir sürü madde dolanıyor.

.süpermen daha bölüm başında ortadan kayboldu, kendi kendine geçitten gitmeye karar verdi, biraz bir araştırma yapsa iyidi. geçen bölümde mal kardeş babasının kartını çalıp kadını geçitten geçirmeye karar vermişti, oradan hızlı başladılar işte.

.bu kadın dünyayı kurtaracağız falan diyor, nasıl bu kadar güçlü olacak? kötü karakterin olayı nedir hiç açıklamadılar, bu kadar bölüm geçti bir iki muhabbet haricinde bir şey açıklanmadı. 

.bu olaylar içinde salak saçma seçim muhabbeti ve oğlanın ergen kız arkadaşının ayrılmasını eklemeseler çok iyi olacaktı. babası gazı verdi kız ayrıldı, sonra saçma sapan duygusuz ağlamalar, güya söyleyecekti, bir sene bekleyemedi. üstü kapalı anlatabilirdi ama hep aynı terane işte.

.benzer şekilde zenci ergen arkadaşımız ölen annesi için devamlı kafa ütülüyor, tamam da ulan hayat devam ediyor işte adam mahvolmuş, belki bu en iyi karakter, değişik bir tip yani.

.bölüm sonunda güçsüz kardeşimiz sanki güçlerle geldi. portaldan falan nasıl koptu geldi bilemiyorum ama bu senin kardeşin değil dedi. zaten konuşmasını da anlayamamaları lazım, tersine dünya falan dedilerdi, olmadı yani. zaten bu tip her dünyada uyuz.

.kız arkadaşının yüzünden bir sürü olay geldi, şimdi güya o kadar olaydan sonra güvenlik sözü olarak diğerlerini açıkladılar, şimdiye kadar aklınız nerdeydi?

--- spoiler ---