9 Nisan 2022

servant s03e01:

 Donkey

--- spoiler ---

.artık aileden biri oldu ama öldürdüğü kadının içinden çıkan böceklerle mücadele ediyormuş, onları hayata döndüremiyor ama tanrısı bunu terk ettiğinden mi başka neden bilemiyorum. içinde ışık varmış. gelen tipe öyle söyledi. normal hırsız gibi gösterdiler ama olmaya da bilir. bir taraftan gerginlik devam etsin diye böyle takılıyorlar işte.

.aile hep birlikte soğuk havada sahile gitti, martılar elemana saldırmış, evin zemininde sudaki fokurtuyla birlikte kağıda çizdiği şeyler martıymış, oradan bir bağlama çektiler ama ne alaka anlayamadık, zaten toptan ne alaka olduğu anlaşılmıyor, öyle gidiyor.

.evde tek başına sıkılıp yamağı çağırdı ama yamak akıllı olarak uzak durdu. bikini falan komikti, yattığı yerde üzerine koymuş, komik görünüyordu.

.diğer elemanla sevişmeye devam ediyorlarmış, o da başkasıyla takılıyormuş. ne alaka anlamadım, bunlar böyle gitsin demişler. bebek varken ortalık daha iyi gibi ama gerilimi de devam ettiriyorlar, bu tarikat neyin nesidir, gram anlaşılmadı. bu da gizem oluyor hesapta...

--- spoiler ---