4 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e04:

<Jikkai> Shidō

--- spoiler ---

.dövüşler biraz hızlandı. iblis kardeşlerden de bir tanesi sabredemedi bölüm sonunda meliodas'ın karşısına çıktı. 26 bin toplam gücüymüş. yuh artık daha neler. bu diğerlerine göre güçsüz bir tanesi. hepsini nasıl yenecekler? ben şimdiden yoruldum lan.

.kral da diğer tarafta ormanı korumak için canının son damlasına kadar savaştı. aslında onun aletleri daha kuvvetliydi. en son en güçlüsü ile ancak yenebildi. vakti zamanında zaten iblisler ormanı talan etmiş, yine oyuncaklarını canlandırıp yollamışlar. 

.kralın yardımcısı peri de bu sırada ban'ı meşgul ediyordu. tam sırasını buldu salak peri, kral olmaması için onu ağaçla delip sevdiği kızcağızın üzerine doğru sabitlemiş oldu. hem kanı ile orman büyüyecek hem de böyle kalacaklarmış.

.diğer periler de güya kralları için kendilerini feda edeceklerdi. duygusal anlar yaşandı. arkadaşı da senin gücün yetmez geri dön falan dedi ama bu sefer kral ormanı kurtardı. en azından artık bu sefer kendini toparlasın.

.diğer tarafta meliodas nasıl yaratığı yendi falan diye konuşurlarken klonlama meselesi çıktı. meğer gücünü bölüyormuş ama meliodas'ın güç yansıtma tekniği bundan etkilenmiyormuş. ondan çok etkili bir silahmış ama karşı taraf buna bir çözüm bulursa ne halt edecekler?

.aptal saptal pembeli, dantelli kaslı adam çizimleri haricinde hareketli ve komik bir anime aslında. komik olsun diye böyle çizmişler gibi ama aslında tam öyle değil. neyse şimdilik idare ediyor. 

--- spoiler ---