3 Mayıs 2018

fear the walking dead s04e02:

Another Day in the Diamond

--- spoiler ---

.nasıl bir hikaye uydurmuşlar böyle arkadaş, yani ne diyeyim bilmiyorum. iyice sıvamaya başladılar. şimdi walking dead evreni ile zaman kayması var dediydim. adamlar önceki sezondan itibaren gelişen olaylardan sonra bir tane beyzbol sahasına sığınmış ve bunun üzerinden bir yıl geçmiş, daha hikaye bitmemiş. yani zamanları denk getirmeye çalışıyorlar. 

.bir de garip tipler çıkmış. aletlerin üzerine numara yazan tipler bunlarmış. zombi öldürmüyorlar, onları toparlıyorlar sonra da istatistiğini yazıyorlarmış. karşılaştıkları iyi insanlara önce küçük kız ajanını yollayıp bilgi topluyor, sonra başlarında ölmelerini bekliyorlarmış.

.tabii başlarında beklemek nedir? neden orada bekliyorsunuz diye saldıran yok herhalde. bunların ekinlerinde bit var, hepsi aç kalacak falan mı? şu vakte kadar nasıl yaşadılar? nereye bağlayacaklar bilmiyorum ama çok da iyi bir yere gitmeyecek.

.küçük kızın hikayesi de saçma madison salağının tepkileri de yine inanılmaz malcaydı. küçük kızı koruyup kolluyor, bir sürü işlere karışıyorlar. bir tane hemşire buluyorlar. dharma and greg'de miydi neydi? orada oynayan kadın, iyi güzel hepsi tekrar bir topluluk olacak derken öyle olmuyor.

.nick desen kafayı yemiş artık zombilerle karşılaşamıyor bile. bir şey olmadan diğerleri geliyor ama işte geldikleri noktayı baştan gösteriyorlar, nasıl geleceklerini anlatıyorlar. öyle karman çorman bir hikaye.

.zaten güncel zamanda akbaba dedikleri tipleri arıyor gibiler. bu sezonun başındaki muhabir tip de o bayraklardan bulduydu, bulduğu yere götürecekler. hepsini paketlediler tekrar yola çıktılar. hepsi arkadaş mı olacak? olmayacaksa bu nedir?

.madison nerde? lütfen ölmüş olsun çünkü... diye dualar ettim. bu kadar uyuz bir karakteri devam ettiriyorlar. pazarlık falan da etmeden yine ellerindeki koca beyzbol sahasından olmuşlar. adamların hayatları mallık, diğer tarafta iki karış toprak için bir sürü insan ölüyor.

--- spoiler ---