22 Mart 2018

shameless s06e07:

Pimp's Paradise

--- spoiler ---

.carl'ın parasıyla ev geri alındı, zenci partileri düzenlendi. liam bitlendi. pek fazla bir olay olmadı yani. önceki bölümlere göre dozu düşürdüler. olayları daha fazla dramatize etmeyelim demişler.

.nazileri övmeyi demokrasiye ve fikir özgürlüğüne bağladılar. amerikada böyle miymiş? ders mi verdiler? frank sadece hippi karı kalsın diye bir sürü takla attı, kadının hoşuna gitti kalacakmış ama o konuşma neydi öyle? konuşma içeriği güzeldi de ne bileyim garip işte. 

.carl zenci yarması olmayınca pek mutsuz, çocuklarını öldürdüğü aileye bir güzellik yapmak istedi ama kabul etmediler. neyse ki başına bir şey gelmedi. en azından içinde hala bir yerlerde iyi bir insan varmış. o kadar da bozulmamış yani.

.ian gay zencisiyle takılmalarda. babası papazmış, evlilik törenine özel çağırmış. ailesi gizliden homofobikmiş, buna karşı savaş açmış. ian önce kızdı sonra pek eğlendiler. yol ortasında öpüşme ile olay bitti. gaylik şart gibi gösteriyorlar. hep mısır şurubundan oluyormuş bunlar.

.fiona koas olmadan kötü hissetmeye başladı, derken kimsenin ona ihtiyacı olmadığını öğrendi gibi oldu, sonra o da bitlendi. yavuklusu ile iyi vakit geçirmeye başladılar. bunlar uzun soluklu olur mu diye düşündürdüler de gerek var mı bilemedim.

.lip kardeşimizin ızdırabı büyük. yurt görevliliğinden ve odasından da atıldı. resim yüzünden böyle olmuş, duvara çizilen resmin kendisinin olmadığını da söylemedi. çok delikanlı bir insan da hala karının evine gidip bağırmak nedir lan? kız yurdunda uşak mı ne oldu şimdi, bütün kızlar da buna yanık, buradan devam ettirecekler herhalde.

.mutlu komşularımız tatile çıktı. kevin her şeyi kontrol altına almıştı güya ama becerememiş. veronica mevzuları halletti gibi derken havuzda adamın önünde sevişmeye başladılar. kendi çaplarında mutlular, bunlar böyle kalsın.

--- spoiler ---