26 Mart 2018

Agents of S.H.I.E.L.D. s05e14:

The Devil Complex

--- spoiler ---

.aşırı karıştırdılar, yine yeniden yaptılar bunu. esas kötü kimdi tam belli değildi ama tutup yine hydra'yı getirdiler. kadın general de onların masasında koltuk istiyormuş, onun için coulson'ı getirmiş.

.rus nerdeydi diyorduk, onu da getirmişler. metal adamı da eksik etmemişler. hepsinin derdi dünyayı kurtarmaksa ne yapıyorlar böyle ben anlamıyorum.

.fitz'in kötücül kimliği framework işi olmaması iyi oldu. en azından çoklu kişilik sendromuna bağladılar, diğer türlü iyice kabak tadı olacaktı. şimdi graviton'u aletin içine yerleştirmek için daisy'nin güçlerine ihtiyaç duydu. onu da rızası olmadan tedavi etmek için herkesi kattı karıştırdı, ilkin kendisi de fark etmiyordu. en büyük korkusu olarak ortaya çıkan yaratıklardan biri zannettiler ama sonunda fark ettiler, güzeldi bu kısımları ama işte aşırı karışık olunca bu güzellikler güme gitti.

.zaten gemiye komutanı alıp bir yere varamayıp coulson'ı alıp gitmelerinden de pek bir yere gidemeyecekleri belli. hani aralarında anlaşmazlık çıkartıp mı kurtulacak nedir? nereye gidiyor bu gelecek anlamıyorum.

.yoyo desen güya hepsini biliyor ama hiç yardımcı olmuyor. mack fazla üzerine düşüyor, devamlı bir tartışmalardalar. robot kolları geldi de ne işe yarar orası belli değil. devamlı bir bunalım havaları var.

.deke jemma'ya torunu olduğunu söyledi. beklediği tepki kusması değildi herhalde ama kafaları çok doluydu. fitz ile yeni konuşmuştu. geleceği değiştirmek için fazlasını yapmaları gerektiğini düşünüyorlar, iyi güzel de zaten bunu yaptıkları için gelecek boka sarmış olabilir mi? şimdi graviton ile yarığı kapattılar, iyi güzel de işe yaradı mı? dünyanın başına ne geldi? bunların hiçbiri belli değil. öyle karıştırıp devam ediyorlar. hem hydra'ya hiç gerek yoktu.

--- spoiler ---