31 Temmuz 2017

shameless s04e02:

My Oldest Daughter

--- spoiler ---

.frank'in fiona'dan daha büyük bir kızı varmış. bununla bitirdiler. salak adama karaciğer lazım, carl herkesleri aradı taradı, en son ablasının kanlı pedinden kan tahlili yaptı. babasıyla uyumluymuş. haliyle karaciğer falan vermem dedi. aslında fiona'ya büyük bir zararı olmayacak sanki ama yine de bıçak altına yatmak mallık olur.

.carl durumu kabul etmiyor, karaciğer avına çıkacaklar da frank bu noktadan sonra nasıl hayatta kalmış, orasını çok zorlamışlar. zaten alkol alamıyor diye ilaç dayıyorlar, aynı şeye gelmiyor mu? adam gözünden alkol almaya çalışıyor. götünden denediği dahil hepsi zaten mümkün değil, çok abartmışlar, çok. güldük ama çok işte.

.sevgili komşumuzun da işleri yolunda gitmeyecek. meğer üçüzleri olacakmış. bir de anasına koyduğu vardı. dört tane çocuk nasıl bakacağız derken bar önce bunlara kaldı iyi güzel diyoruz, sonra gelirleri o kadar fazla değilmiş onu öğreniyoruz. yine yüreğimiz dağlanıyor, yine üzülüyoruz. neyse ki adamın vasiyeti komikti, ağırdı.

.lip desen hala tutunmaya çalışıyor. asistanla yakınlaşmaya çalıştı olmadı. partiden şişko bir karı kaldırdı da aslında tersi oldu. karı işini bitirip kaçtı gitti. arkadaşı yok, seveni yok. mahalleden bir kıza çakma teklif etti. mallıkta üstüne yok, dersleri iyi gitmiyor. pek zorlanıyor malın evladı. bırakıp gelecek az kaldı.

.ian salağından haber yok. askerde ne yapıyor ediyor belli değil. yakalanır makalanır başı belaya girer, büyük mallık içersinde ama bekletiyorlar.

.fiona desen sevgilisi ile uğraşıyor duruyor. salaklıkta başka bir nokta. adam yalan söyleme diyor ama ben gallagher'ım söylerim diyor. en son söz vermiş gibi oldu ama neye fayda, işler sıkıntılı.

.dışarda bardak satışına çıktıydı, iyi de iş yapıyor ama trafikte adamın tekini delirtti. camını falan kırdı. hemen video internete düşmüş. şaka gibi yani. niye yalan söylüyorsun ki? ne fark eder yani?

.deb desen yirmi yaşında bir elemanla takılıyor. elemana ben 13 yaşındayım diyor fark etmez diyor. bu nasıl kafa arkadaş. yani ciddi anlamda sıkıntılı.

--- spoiler ---