26 Temmuz 2017

bloodline s02e02:

Part 15

--- spoiler ---

.iyice bunaltıcı şekilde devam ediyor. john olaylarla iyi idare edemiyor. niye şerifliğe adaylığını koyuyor onu anlamıyorum. gelmişini geçmişini araştıracaklar diyor adam hala devam ediyor. kafamı dağıtmak için falan diyor da nasıl kurtulacak bu kadar işten bilemiyorum. salak saçma bir hal aldı.

.olay yerinden kanıt da sakladı. zaten yapmadığı iş değildi. davayı çöpe atmış oldu. adamı korumuş oldu. zaten danny'nin kasediyle başladılar. adamın ölüsünden de kurtulamıyorlar. meg de aynen bunun isyanını etti. garip gureba işler işte.

.carlos denen mal, meg bunu yap dedi de o dememişti. anası çeki imzalamış görünüyor. adamı sus payı da vermemişlerdi sanki, bu yeşil sarılı saçlı tip gidip bunu tehdit etmişti. ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama bu olayları da üstün körü geçtiler.

.kevin salağı desen gitti uyuşturucu satışına başladı. abisinin yolunda ilerliyor. ülen paraya ihtiyacın varsa anandan iste, koskoca şirketin sahibi, nedir bu mallık insanın aklı almıyor. gidip salak saçma bir satış yaptı, bir de kendiyle gurur duydu. sanki olay yani.

.danny'nin oğlanı ortalıklarda artist artist dolanıyor. büyük annesiyle tanıştı, ağzı pek küfürlü olduğundan yakındı, kendisi de pek sert bir kadınmış. salak  bir kadın neyi bildiğini hala anlamadık. oğlanın da neyi bildiği meçhul. babası geçmişinden olaylar anlatmıştır herhalde. artık yeri geldiği zaman patlayacaklar da olay olacak.

.yaşlı dedektif ortalığı karıştırıyor, balık tutma göndermeleri yapıyorlar. john git buradan diyor ama anasıyla danny'nin evine gidiyor. john'un yalan söylediğini anlıyor. böyle de karışıyor işte. ne olacağı belirsiz.

.hepsi ayrı ayrı mal oldu, ne yapacaklarını bilmez haldeler. her olaya geriliyorlar. işini bilen adam kalmadı. gerginliğin diğer tarafı eskiden daha iyidi. john salağına güveniyordum ama pek akıllıca hareket edemiyor. bakalım nereye çıkacak.

--- spoiler ---