13 Mayıs 2017

Outcast s02e06:

Fireflies 

--- spoiler ---

.ölmeyeceği belli bir malı, öldü mü dedirttiler. başarı sayılmaz aslında. kel doktorun onlardan biri olduğunu nasıl öğrenemedi? peder geri zekalı mı? hadi diyelim doktorun ismini bilmiyor. insan hiç mi merak etmez ya da denk gelmez. neden sonra konuşma arasında doktorun ismini gördü, doktorundan onlardan biri olduğunu öğrendi ve kyle salağına bakmaya gittiler.

.neyse ki küçük kız var. dizi onun sayesinde çok daha iyi. yanık yüzlü malın da bir katkısı vardı ama ne bileyim çok abarttılar. sidney salağı fazla yüz verdi. bölüm sonunda elemanı öldürüş şekli güzeldi.

.eleman çok güçlü bir tip olarak akıl hastanesindeki küçük çocuğu getirdi. geçişi hızlandıracak, birleşmeyi mümkün kılacaktı. böyle bir şeylerdi. sonra yanık yüzlü mala bu senin yararına bak demeden bıraktı gitti. sosyopat mal da öldürdü veledi. kırmış herhalde boynunu falan, naptıysa çok saçmaydı.

.sidney'in bunu görünce tepkisi iyidi. feryat etmedi, güzel şekilde tepki verdi. daha önce bunu niye yapmadım dedi. belediye başkanı demişti aslında, onu öldürtürken iyidir ama şimdi böyle oldu. kesme sesleriyle de bitirdiler herhalde.

.kyle kanlar içinde ameliyattayken annesinin hayalini gördü, içinden beyaz bir şeyler çıkarıyordu. siyahlar şeytansa beyazlar melek mi? ateş böcekleri demişler de ne alaka yani?

.kızcağız da babası kanlar içinde yatarken ateş böcekleri diğer ateş böceklerini görür dedi. güzel dedi de insan biraz panikler değil mi? ta hastanenin neresinden yeri pat diye buldu. doktora dokundu, anahtarı aldılar ondan. bir sürü işe yaradı. kızı büyütüp yirmi sene sonrasının dizisi yapsınlar. bu kyle malının esas adam olduğu dizi gitmiyor. resmen tıkandım.

.şerif salağı desen zaten kafayı yemiş, bitmiş gitmiş. kazanamayız diyerek mangala vurmuş kendini. karısı da kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor, gitti sidney'e yardım eden kadını falan öldürdü, onun olayının da dramını çıkarmasalar bari. kadın şeytanlı olabilir mi diye de düşündürdü beni ama herhalde değildir. küçük kız fark ederdi.

--- spoiler ---