7 Kasım 2016

the flash s03e04:

The New Rogues

--- spoiler ---

.başka bir boktan bölüm, adamlar dalga geçiyor artık. şimdi şu salak zenci kız ve barry'nin hastalıklı ilişkisine kaç sefer değindim. adamlar birlikte olmalarını geçtiler, babalarının yanında öpüşmelere geçiyorlar. babaları bak, lafa bak. ülen bu ensest işte. nedir yani mantığınız anlamıyorum. hadi üvey kardeşliği geçtim, aynı evde yaşıyor hepsi. birlikte yatmalarını dert etmiyorlar da öpüşmeleri dert ediyorlar. şaka gibiler.

.sonracığıma wells abimizi dizi kadrosunda tutalım diye alternatif evrenlerden adam getirdiler, böyle bir şey olabilir mi? adamları kendi dünyasına yolladılar. herhalde iki hızcı fazla dediler, sonra bizim abimiz kalsın diye böyle bir numara. daha komik bir karakterini getirdiler, diğerlerini de komiklik yapmayı ihmal etmediler.

.buzcu salak ile başladılar, ona da yeni dizi çektiriyorlardı. adamlar ne bereketli spin-off'çu ise artık aklım almıyor. arrow'dan çıktı hepsi, onu izleyemiyorum buna kaldık ama bu da aşırı saçmalamaya başladı. hafif geyikleri ve tabii cisco gibi karakterleri katlanabilir kılıyor ama diğerinde de felicity vardı, ona rağmen bırakmak gerekti. senaryoda aşırı sıçmasalar bari.

.şimdi aynalardan geçen eleman yarattılar, ta patlama sırasında içerde kalmış eleman. şimdi çıkıyor. bir miktar olay yaratalım diyor. önce buzcu salağı arıyor sonra bulamıyor geliyor eski hatununu kurtarıyor. öyle takılacaklar iken iki adet hızcı ile kapışıyor. toy olanın başını top dedikleri kadın döndürüyor ve flash aynalara hapsoluyor.

.gereksiz saçma işler, kurtarmak için caitln'ın gücü gerekiyor. gizliden gizliye yapıyorlar ama anlıyor bizim harry, sonra duşta gücünü kontrol edemiyor. sorunu herhalde gücünü kontrol edememesi.

.derken barry kurtuluyor, elemanı sonsuz yansımaları aynalarda kıstırıyor. iyiler kazanıyor ve bölüm bitmek üzere iken barry ayrı eve çıkayım diyor. yani bir zahmet, üvey kardeşine babasının yanında çakmasaydın bari. yok artık daha neler. çok abarttılar çok.

--- spoiler ---