28 Ağustos 2016

dark matter s02e06:

We Should Have Seen This Coming

--- spoiler ---

.araya kahinli bölüm katalım demişler, fena olmamış. tabii lagaluga sadece, oturdukları yerden geldiğinizi görüyorduk muhabbeti yapıyorlar. madem o kadar iyi kahin neden kendini keseceğini görmedi? tam fark etti ama geç olmuş, elemanın üstünü niye aramadılar?

.hem kendini feda edecekti, diğerlerinin blöfünü daha iyi hale getirebilirlerdi. kendimi keserim ülen deyip sonra kaçıp kurtulabilirlerdi. neyse ki fazla uzatmadılar, elemanın kadroda olması işleri çok ilginç hale getirebilirdi ama o yola girmemişler, her bölüm nasıl kahin ülen diyebilirdik.

.android insansı olduydu, gemi içinde kendi gibi olmak istemiş. tekrar robot gibi davranıyor. insani özelliklerini arada çeşitleme ve görevler için kullanacak gibiler. böyle de bir saçmalık yapalım demişler artık ne diyelim?

.ikinin eli ayağı titriyor, nanitlerinde problem mi çıktı ne oldu? gelecek bölüme ya da genel konuya bu şekilde bir katkı getirmişler, yine zaten ekipten birinin başına bir şey gelir onu inceleriz, altı ile barışmalar. üç ile dövüşmeler öyle gider.

.galaksinin geleceği bizim raza ekibine bağlıymış. büyük büyük laflar edip sonra da hiçbir şey olmaması komik olacak. zaten kendi çaplarında uzay dizisi yapıyorlar, galaksi deyince komik oluyor.

.doktor tibi keş, zenci kadın da iyi dövüşçü ama sıkıntılı imiş. kardeşini kurtaramamayı dert etmedi ama kalıcı üye mi yoksa hala gidecekler mi belli değil. şimdilik öyle gidiyor işte.

--- spoiler ---