29 Temmuz 2016

limitless s01e11:

This Is Your Brian on Drugs

--- spoiler ---

.yine karın ağrısı gibi bir bölüm geldi. len bu kadar mühim ilacı da ilaç deposu gibi bir yerden çaldırıyorlar, olaya gel. korumalı bir yere benziyor ama dakkasında girmişler çalmışlar işte.

.eğitimli fbi ajanı emniyeti açmayı unutuyor. bu nasıl iştir? durduk yere ike vuruluyor. adama saygı göstermeliymiş falanmış filanmış? genel bölümle ilgisi yok. keşke ilacı verip sağlığını düzeltecek bir yol arasaydı.

.ilaç ile süper doktorluk yaptırsınlar, bir şeyler yaptırsınlar. bunun yerine çalınan ilaçları yakalıyorlar ama polisin eline düşüyor. tam da o sıra bizim debra sevgilisinden ayrılıyor ve ilaçları kendine saklamaya karar veriyorlar.

.şimdi kimse bu ilaçların yan etkisi olduğundan bahsetmiyor mu? yan etki meselesini tamamen unuttular. alanlara bir şey olmadı. bir taneden bir şey olmuyordu belki ama birden fazla aldılar, sonra da adamı kafasından vurdular olay bitti.

.bitmedi, zenci yere düşmüş bir tanesini buldu ve kendine sakladı. ne alaka şimdi? hele o tüm etkilerini ve olayları biliyor ama yine de kendine saklıyor. mutlak bir sebebi var ama saçmaydı. bir de annesine bakıyormuş.

.artık ne yapacaklarını şaşırmışlar, tatsız tutsuz bir dizi, espirilerine koyayım diyorum artık. elli tane geçiş ayarlıyorlar. şudur budur devamlı aynı saçma şeyler oluyor. çok hızlı konuşmalar da karın ağrısı gibi artık.

--- spoiler ---