18 Mayıs 2016

white album 2 e09:

Surechigau kokoro 

--- spoiler ---

.piyanist kızımız o kadar çalıştı ama başarılı olamadı. sonra da neymiş efendim bu kadar çalışma ile o kadar oluyormuş. nasıl iştir şimdi bu? resital olayından bir yerlere geliriz sandık ama olmadı. bölüm sonunda da uçakla bir yerlere gitti. annesi de eve geri gelmiş.

.oğlan doğum günü kızına gideceğine piyaniste gitti. elinde gül gibi vokal var piyaniste niye kapıldın diye kendisini falan suçluyor da inanılmaz saçma yahu. yolun ortasında öpüşüyorlar, çevirmen yavaş ülen ayı diye not düşüyor hehe. önceki kaliteli ve elit çevirmen buraya kadar dayanmış, bundan sonra ayının teki (ergen ayı diyelim) devralmış gibi. çevirisiz kalmamış ama komik olmuş. türkçe yazımı evlere şenlik.

.olaylar da bundan ibaret işte, öpüşüyorlar koklaşıyorlar. piyanist kızı çekiştiriyorlar bölüm bitiyor. oğlan, vokal kızımıza hayatımda tek olmalısın manasında laf etti. doğum günü partisinde tek başımıza olalım dedi ama kız kabul etmedi. saçma oldu sanki bu. bir de yüzük gibi bir şeyler aldı sanki, abarttılar iyice. pis liseliler.

--- spoiler ---