1 Nisan 2016

supernatural s11e17:

Red Meat 

--- spoiler ---

.yine sam öldü de ölmemişmiş. var mı böyle bir şey yahu? boğazı sıkılınca vücudu şoka girmiş. kalp atışları tespit edilemeyecek şekilde azalmış. bir de utanmadan açıklama getiriyorlar. iki kişi kontrol etti. hadi onu geçtim, öldüğü vakit pat diye azraile mi çıkarsın? bir cesedine falan git değil mi?

.azrail ile başlayınca kesin dean öteki tarafa geçecek dedim ama sam ölseydi, pazarlık için koz moz olaydı iyidi. ha azrail asla öyle bir pazarlık yapmayacağını söyledi, güzel de söyledi ama ne bileyim iyi toparlayamadılar.

.hele hele bırak boğulmayı kan kaybından on kere ölmesi lazım, adam ölmeyi bırak iki kurtadam daha harcayıp, üstüne hastaneye yetişip üstüne dean'i kurtarıyor. abartmak istemişler herhalde de boku çıkmış artık.

.merak ettirdiler mi? evet ettirdiler ama yok artık daha neler de dedirttiler sonunda. bir de pat diye ayağa kalkıyor, kan nakliymiş antibiyotikmiş. ülen vuruldun sen ne oluyor böyle?

.kurtadam tarafından ısırılmış tipin sam'i boğazlaması iyidi yine de, sevgilisi olan tip alphas'tan hatırlanan kadıncağız da masum rolde oynamış. dean kendini gebertir iken destek oluyor. onu da almaları lazım içeri.

.ölümle oynamak kolay adamlara işte, kahvaltılarında ölümü yerler. karanlık muhabbeti bile yapamadılar. lucifer falan hak getire, adamlar yok piyasada. üzüyorlar artık. nerede bu şeytan? nerede bu karanlık?

.son bölümlere bari bunlarla girseler. yapmasalar etmeseler bize bunu. ellerine bakıyoruz resmen. güzel dizi yapın lan!

--- spoiler ---