1 Nisan 2016

it's always sunny in philadelphia s11e08:

Charlie Catches a Leprechaun 

--- spoiler ---

.pek tatlıydılar yine. charlie boya içip leprechaun yakalıyor. bu nasıl bir mitse, cüce birinin uçup gökkuşağı çıkartması falan mıymış? sonunda ona bağladılar ama her türlü komikti. adamı fare gibi yapışkanla yakalamaları, konuşturmaları. işkenceleri falan iyidi. güldürdüler.

.diğer tarafta dennis, dee ve mac seyyar pub yapmaya karar verdiler. aslında dennis kendi başına karar vermiş diğerleri de destek oldu. eleman sosyal medya ve satış meselelerine göndermeli olarak nakit kabul etmeden içki satışı yapmaya çalıştı. kişisel bilgilerini vermek istemeyen halkı da tenha bir yerlere bırakmaya başladı. son kısımda ülen biz içki bile satmadık direkt sizi tenhaya getirdik komikliği iyidi yahu.

.neyse mac leprechaun'un dediğini sandığı gay bar'a gitti. üstü simli bir şekilde çıktı geldi. eleman yankesiciymiş, cüzdanları toparladılar. seyyar pub'dan da diğer cüzdanlar toparlanmıştı. içki içip para vermeden gidenlerin zararını da böyle kapatmış oldular. herkes sevindi, mutlu oldu. dennis'in gözleri kanlanan o bağırmalarına bolca maruz kalarak, bizler de pek mutlu olduk.

--- spoiler ---