4 Mart 2016

lucifer s01e04:

Manly Whatnots

--- spoiler ---

.yahu pek bir şey olmuyor da işte gülümsetiyor. izliyoruz öyle. lucifer değişiyormuş. meleklerin dertleri bu, adam eğlencesinde ama... değişimi gülerek karşılıyor. mermi sık bana kanım akmaz diyor ama mermi sıktı, kanı aktı. tam kadın inanacaktı, gözlerini falan gördü ama bir şey olmadı. iyice uzatacaklar bu inanma meselesini de o hoş olmayacak.

.hele inandı diyelim o vakit ne olacak? lucifer geri cehenneme dönecek mi? bu fantastik hikayeyi toparlayamayacaklar gibi geliyor bana, saçma sapan polisiyeler ile günü kurtarmayacaya devam edecekler falan filan olacak gibi.

.zaten esas kadın karakterinin kaşlarına ayar oluyorum, yaptığı bir şey yok. lucifer ulaşamadı diye çok büyüttü gözünde diyordum da melekle alakalı kırma bir tür falan mı çıkartacaklar ne olacak?

.yan konuda da kadın kaldırma sanatını anlatan bir kişisel gelişimcinin bir kadına aşık olup, o kadının kardeşi ile onu kazıklaması meselesini anlatıyordu. öncesinde de bu kadını kullanıp atmış falan öyle saçma sapan bir hikaye.

.veletdin luciferi sevmesi, lucifer'in de ona tepkileri komikti. çıplak sahneler de fena değil. kanat kesme olayı da garip biraz. lucifer'i içimizden biri yapıyor da hani şeytani özellikleri? öyle bir şey olmuyor bir türlü. fazla sallıyorlar da hayırlısı bakalım.

.bir de her bölüm polisiye için birlikte çalışma meselesini kastıra kastıra kastırıyorlar. bıktık artık işte birlikte dava çözeceksiniz ülen. psikolog da esas karakterlerden oldu ya o da garip.

--- spoiler ---