15 Ocak 2016

heroes reborn s01e11:

Send in the Clones

--- spoiler ---

.yahu güneş patlaması zaten standart konu, bir de bunun üstüne dünyayı nasıl kurtaracağız savaşı çeviriyorlar. tamam karakterlere karşı çok soğuk değilim de olaylar hakketen bir yere gitmiyor.

.bir kere dünyayı kurtarabilecek sarışın kızı niye öldürmek isteyesin ki? madem geleceğe gitmeye çok meraklısın git anasını satayım, illa dünyanın yok olması mı gerekiyor? ha gelecekte inşa ettikleri şehir dünya kurtulursa yok olacaksa böyle de saçmalık olmaz yani. zaman yolculuğu paradoksunun boku çıktı iyice.

.zaman bükücü velet iki taraflı mı oynadı şimdi? katana kızını görevi yollasın diye belirlenen yere gönderdi. bizim beyin okuyucu polisin yarattığı tesiste mitoz zenciyi halletti. o salak zencinin öldüğüne sevindim de esas karakteri nasıl riske atarlar? mitozu ile her türlü hallediyorsa insan orjinali sahaya sürer mi? ellerinde öldürecekleri kızı durun benim savaşım der mi? ne alaka lan? savaşım da dediği önceki karşılaşma ise daha komik ya neyse işte.

.bilgisayarlı veledin kaslı büyük hali sevgili hacker'ımız dünyanın gözünü açtı. esas kötü kadının bir tane yalanını falan gösterdi. derken güneş patlaması göründü ve bölüm bitti. kaos falan mı olacak? bu iyiler nasıl dünyayı kurtaracak orası pek belli değil.

.meksikalı tipin de giysisi ile kapı kırmada iyi olduğunu gördük. bizim haitili miydi neydi? o arkadaş beyin okuyucu polise karşı kaybetti. kendisi ailesini garantilemek için öyle olmuş da sallıyorlar bir şey işte pek inanmadık.

.güçleri engelleyen salak kız ve daha salak sakallı kardeşini de esas konuda tutmaya devam ediyorlar. chuck elemanı ve sarışın kız bunları paketledi ama öldürmedi. bir şekilde ellerinden kaçıp dünyayı riske atacaklar. her zamanki gibi öldürmediler ama bakalım dünyayı kurtarırlar ama dizi devam ederse daha büyük kötülüğe sebep olurlar. kökeni biraz salakça olmuş hikayenin yahu.

--- spoiler ---