16 Eylül 2015

the strain s02e10:

The Assassin

--- spoiler ---

.pek saçma işler oldu yine. şimdi bu efendinin iyileştirdiği tipler vampir olmuyor mu yani? ben bu eldirich midir nedir o abimizi vampirimsi  sanıyordum ama adam güneşte falan dolanıyor tabii sonradan dikkat ettim. hani özel vampir ama ortak insan gibi takılıyormuş herhalde.

.bizim doktor suikastçi oldu iyi güzel de be arkadaş. keskin nişan öyle kolay iş miydi? al vuramadın işte. insan bir çalışmaz mı? nasıl bir kafa? nasıl bir plan? aşırı saçmaydı. nefesini tut falan derken tuttu coco'yu vurdu. coco da yavrum yazık işte ölecekti efendi geldi kurtardı.

.alman efendi böyle işler ile ilgilienmez diye artist artist konuşur iken efendi hazretleri çat diye geldi ve kurtardı. zengin abimiz neler yapıyor böyle? üstün ırk muhabbeti döndürüyor da sonunda bu vampirler nasıl yemeyecek insanları? plan tam olarak nedir bu belli değil?

.dedemiz, fet ve doktor hanım omen bilmem ne kitabını aramaya koyuldular. buldukları isimden yavaş yavaş ilerlediler. eph ve ducth'ın yakalanmasını duyar duymaz fet ve doktor hanım ayrıldı. dede yalnız kaldı. vampir haklıyor çatır çutur ama sonunda kitabı bulup kitaba dalması neydi?

.alıp güvenli bir ortama gitsene be dede. bunu bayıltan büyük ihtimal kulağı kesik oğlan ama bakalım kim çıkacak. o kadar uğraştıkları kitaba sonunda ulaştılar ama okuyamadan gitti öyle bu pek salakça oldu. bizim çılgın gladyatör vampirimiz de yoktu hani.

.derken eph demir parmaklıklarda polis istasyonuna basan vampir saldırısı eşliğinde kurtulur, fet ve doktor hanım gelmese o diller az daha uzayamıyor muydu? bir garip işte o da ya heyecan katalım demişler komik oldu. 

.dutch hatunu ise almanın yemeği olmuş, almış ona götürmüşler. fet zamanında yetişecek mi? neler olacak sonraki bölüme kaldı. esas karakterini öldürürler mi bilemedim ama güzel hatundu ölmese iyi olur. hem fet abimizi üzen bizi de üzer.

--- spoiler ---