13 Temmuz 2015

Defiance s03e06:

Where the Apples Fell

--- spoiler ---

.olaylar olaylar, diğer bölümlere göre daha etkileyiciydi belki ama çok saçma sapan bir düzlemde olduklarından insan pek de etkilenmiyor. neymiş hainlermiş, kemeri hava uçurmuşlar insanları öldürmüşler. alak anasının boğazına sarıldıydı. nolan gelince de ispiyonladı ve salak saçma kaçma işleri başladı.

.tarr'ların başı dertte sırf onların etrafında geziyor hikaye zaten. ya şöyle oluyor ya böyle oluyor. birbirlerini seviyorlar ama yeri gelince düşman oluyorlar. yeri gelince kocası için gidiyor gelinini falan öldürüyor. böyle giderken mesele birlikte kaçışa geldi olaylar.

.doktor hanım niye yardım etti bu adama o kısmı anlayamadım. önceden bir mazileri vardı da ondan dolayı mı? neyse kaçacaklardı ama nolan gördü yakaladı. ikisini bir yakalamak isterken datak karısı için kendini öne attı. yine zaten o kadar olaydan sonra idam edileceğini bile bile yakalanmak da bana fazla geldi.

.datak'dan bilgi almak için oyun oynadılar. alak'ı öldürecek gibi yaptı da baba yüreği dayanmadı ağladı, histerik kahkahalar attı falan filan böyle şeyler oldu. sonra az biraz muhabbet gözaltı yemekleri şeklinde ilerledi.

.stahma da amanda'ya gitmiş. onu rehin alıp şehirden kaçmayı planlamış ama biraz dövüştüştükten sonra yaralanıp omec abimizin kapısında belirdi. bu elemanların baba mama deyip öpüşmeleri, yaşları olayları falan bir acayip. fena bir karakter olmadı ama esas karakter değil de çok güçlüyüz biz bir şeye karışmayız karakteri gibi takılıyorlar.

.işin özünde dünyayı ele geçirmeyi planlıyorlar. bu hikayeye ne ara gelecekler kim bilir? şimdi rahm abimizin manyaklıkları ile uğraşıyoruz. bunu gönderen üst makam neyse artık, elemanı sadece keşif için göndermiş ama bu kafasına göre köy yağmalıyor insan kesiyormuş. olaylardan memnun olmayan komutanlar, karısını geri dönmesi için mesajla göndermişler.

.bir iki yatak sahnesinden sonra karıyı bıçaklayıp öldürdü. önce işini bitirdi sonra öldürdü manyak. böyle manyak karakterler iyi güzel de bir yere kadar. artık saldırsın doğru düzgün. diğer tarafta direnme antremanları yapıyorlar da bir bilgi bulamadılar, doğru düzgün silahları da yok. yine büyük çaplı olaylar gösterip sıçmasalar bari.

--- spoiler ---