30 Mart 2015

grimm s04e15:

Double Date

--- spoiler ---

.juliette ile arası ne olacak bu daha önemli oldu birden. dizideki en büyük aşk hikayemiz, baştan beri sorunlu, baştan beri çalkantılı geldikleri yer pek hoş değil. ilkin kızcağızı pek etkilememişti ama şimdi ortalıklarda takılmaya başladı.

.allahtan dengeli çiftimiz rosalee ve monroe var da biraz kalbimiz hop oturup hop kalmıyor hehe, adalind manyağı da acil koca arayışına geçti. nick ne zaman öğrenecek bakalım baba olduğunu? bu olaydan sonra juliette ile olaylar tamamen kopar diye düşünüyorum. adamlar bu kadar canavar içinde bunları anlatıyorlar ne diyeyim bilmiyorum.

.bunlar haricinde yan konuda da abarttılar. çift kişilikli, çift cinsiyetli bir tip çıktı piyasaya. bardan adam kaldırıp soyuyormuş onları. ne acayip bir wesen ise artık derisindeki bakteriler insanın derisini yakıyormuş. artık hem seks ile kandırıyor hem zorladı da zarar verecekti diye adam yakıyorlar.

.ikisinin tek kişi olduğunu biraz geç fark ettiler, ilk yakalamaya monroe gitmişti, karı hoştu, bakakaldı bizim eleman. derken pencereden el etti ekipler geldi ama yakalayamadılar. nick peşinden koşturdu ama kaybetti haliyle.

.derken sadece hormon tedavisi ile olayı çözdüler. tekrardan bardan adam kaldırırken yakaladılar, adamı kimlik bahanesi ile durdurdular. kadın kaçtı, hep tenhalarda kıstırdılar ve olay çözüldü. kadın kıyafetli adam olarak kaldı. bir acayip haller oldu işte.

.tabi biraz ara ver değil mi? baktın olaylar var niye aynı civarda avlanıyorsun. git başka yer mi yok? 

.neyse adalind koca arayışında victor'u gözüne kestirdiydi ama haşmetmahapları geldi, kralın kendisi prensin yerini almış oldu herhalde. ne olduysa diziden çıkardılar gibi bir şey oldu durduk yere. bakalım artık nereye gidecek hikaye.

.sevgili yüzbaşımızın da sorunları var, juliette ile fazla yakınlar, sanki önceki bölümler boşa yaşanmış gibi. acayip acayip takılıyorlar. büyülü kitap açıldı içinde mühim bilgiler vardır ya şimdi tekrar normal insan olması için kocasını aldatması gerektiği yazıyordur kesin. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---