3 Şubat 2015

grimm s04e11:

Death Do Us Part

--- spoiler ---

.yılan balığı abinin tekinin aşk cinayeti konulu bir bölüm. gereksiz polisiyeler falan olunca bayıyorlar. juliette'nin hali ne olacak mesela? hiç bir şey olmadı. özel güçleri olan bir kadın ile buluştu o kadar. koca bölüm bu konuda kadını bulmaya, adresini almaya ve yanına gitmeye harcanmış oldu.

.tamam hep böyle yapıyorlar da yan konu çirkin olunca iyice göze batıyor. ilkin hayalet avcıları meselesi yaptılar. tipler kameralar ile perili eve gidiyor da hayalet avlıyorlar falan. supernatural'in ghostbusters'ını akla getirdiler ama bunlar öyle değil tabi.

.ve işlerin arkasında hayalet değil de wesen çıkıyor, neymiş efendim yılan balığı wesen'i imiş. öldürmek için de daha doğrusu elektriğinden etkilenmemiş içinde özel bir kurbağanın tozunu kulak memesine sürmesi gerekiyormuş. ne biçim bir polissiniz siz diyince güldüm orada. nick'in kulağını delip memesine bundan sürdüler. bu ne lan böyle hehe?

.neyse olay halloldu videolar yutuba kondu, kimse inanmaz dendi ve tamam bitmiş gitmiş olduk. derken bölüm bitimine bir olay da sıkıştıralım demişler. yüzbaşının vurulduğu yerlerden kan gelmeye başladı. anası iyi büyü yapamamış mı nedir? bir de bunu çıkarmasalar bari.

.monroe ve rosalee balayına çıkmışlar ama çok kötü çekmişler o kısmı. kısacık bölümde bulunsunlar hesabı gösterdiler. resmen her taraf yeşil ekranım ben diyor. olmamış yani, ayıp ettiler.

.wu'nun olayları bu kadar kabullenmesi de hoş oldu. kendi balına wesen'i buldu nerdeyse eleman.

.juliette'nin başına gelenleri nickten saklaması, yorgunum diye sevişme talebini geri çevirmesini de kınıyorum hehe.

--- spoiler ---