1 Kasım 2014

the vampire diaries s06e05:

The World Has Turned and Left Me Here 

--- spoiler ---

.iyi güzel de yine eskisi gibi bonnie diğer tarafta kalmış oldu. yarasıyla birlikte kendisini gönderemez iken damon'u nasıl gönderdi? ayağa kalkamadığı için miydi? yoksa diğer elemanı kontrol etmesi gerektiği için miydi? tam bir açıklama olmadı ama gargara yaptık artık. diğer taraf hikayesini kesecekler mi? bonnie'e ne olacak? göreceğiz artık.

.geri döndüm muhabbeti iyidi tabi, beşinci bölüme döndürdüler. elena muhabbetine fena halde girecekler ve ortalık mahvolacak diyorum. yok efendim sen beni nasıl unutursun, yok efendim nasıl başka birini bulursun muhabbetleri gırla gidecek. o yüzden devam konusunda endişeliyim.

.vampir avcısı abimiz iyi çıktı, toparlıyor vampirleri. yeni doğmuş vampir olayımız da var. şimdi stefan onun için uğraşacak orası kesin. belki damon'la birlikte hem enzo'yu hem kızı kurtaracaklar. işleri güçleri yok nasılsa. para bunlara nerden geliyordu yahu hehe.

.her bölüm bir etkinlik ızdırap gibi oluyor. şimdi mısır tarlasında koşuşturan bir tip varmış, ölmüş mü hayalet mi olmuş ne? şimdi onun etkinliğindeler idi. elena yine kendine erkek yapıyor, alaric'e kadın ayarlıyor falan filan idi. tyler arabada mesajlaşırken yeni doğmuş vampirin yaraladığı adama çarpması ile ortalık karıştı.

.neyse ki olayları güzel bağladılar. sevimli cadı kızımız tyler için adam öldürdü. alaric kadını etki altına alamadı, mine mi içiyor? yoksa özel bir tip mi? onu da açıklarlar kesin. derken elena ölecek kızı kurtardı, eleman nefes borusu delme hareketi yaptı. pek klasiktir kendisi ya onunla bir öpücük kazandı.

.böyleyken böyle oldu, tüm olayları erken bitirdiler diyorum. tek konu vampir avcısı şu an ondan da bir şey olmaz. iki dakikada harcarlar. diğerleri ufak tefek konular. bonnie meselesinde de ne olabilir ki? iki karakter kaldı sadece içerde. tutup her biri diğer tarafa geçmeyecekse o olay da yaş. kesin yeni kötü falan bulacaklardır ya da en kötüsü elena damon zırlamasını elli bölüme yayacaklardır.

--- spoiler ---