3 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e14:

Kyodai Kikenshu o Kiru, 

--- spoiler ---

.tatsumi ile esdeath birlikte olsa pek tatlı olur diye düşündürdüler. önceki bölümdeki karşılaşma ardından başbakanın oğlu ışınlama gücüyle bunları ıssız adaya gönderdi, orada da iki adet dev tehlike yaratığını pek de uzatmadan öldürdükten sonra öyle muhabbet ettiler.

.devamlı meme vurgusu abartılı oluyor, hele tatsumi yanında bücür velet gibi kalıyor. bir garip adamların kafası insan şaşırıyor. hikayeleri açısından gelelim demişler, tatsumi'nin hikayesi masum köylü hikayesi. pek bir şey anlatmadı.

.esdeath hikayesi iyimiş, güçlüler hayatta kalır meselesini babadan kapmış. vakti zamanında kuzey kabilelerinde minik avcı imiş. öldürmeye karşı bir tutkusu olduğu çocukken de belliymiş ama babasının öğretisi ile zaten bütünleşen bir şey. ölenlere üzülmüyor çünkü zayıflarmış zaten. bir gün uzun süre avda kalıp köyüne dönünce babasının öldürüldüğünü, köyünün yakıldığını görüyor. babası ölürken güçsüzmüşüz diyor hehe.

.sonra kendisi tehlike yaratığı avlamaya devam ediyor, sonra insan avlamaya geçiyor. general oluyor ve imparator silahı seçimine geliyor. başbakan ellerindeki silahları gösteriyor, delirten bir tehlike yaratığı kanına meylediyor. bir dikişte hepsini içiyor ve kötücül dürtüler bunu sarıyor. hepsini kontrol ediyor çünkü kendisi iradeli bir hatun. bu açıdan iyi de olabilir aslında ama tatsumi ikna etmekten vazgeçti.

.bir dahaki karşılaşma dövüş karşılaşması dedi. uymayan tek şey, tatsumi'ye olan aşkı aslında. şimdi canavarın teki yese oğlanı güçsüzdün öldün mü diyecek? buradan girmek yerine benliği kötüymüş bunun dedi ve bıraktı.

--- spoiler ---