14 Ekim 2014

once upon a time s04e03:

Rocky Road

--- spoiler ---

.hafiften yoruyorlar insanı, olaylar iyi güzel de şimdi temelden bir gizem girdiler. rumple yine kötü tabi, sevgili teyze buz kraliçemizle ilgisi var ve dahası emma'nın konuyla ilgisi var. bir geçimşleri olmuş yani. şu durumda ne ara geçmişleri oldu? emma masal diyarlarında değildi. lanetten önce de buradaydı dediğine göre gerçek dünyada birliktelerdi. neden hatırlamadı? bir sürü karmaşa insanı yoruyor işte.

.canavarız farklıyız kazanacağız tadında bir teyze bu. insanlar elsa'ya sırt çevirsin diye benzer büyüsünü kullanarak işler karıştırdı. robin'in karısını dondurdu ki bu da aslında regina'ya yaradı ama yine de yardım etti kendileri. robin ilan-ı aşk etti bu arada. işler burada da çok karışık ve yorucu. regina mutlu son için henry ile gizli operasyona başlama kararı da aldıydı. bir yandan öyle mi gidecek? karısını kurtarmayı verse ne olacak? ne bileyim öh yani.

.belediye başkanlığı ve annelik meselesinde snow'un durumu da var. emma'nın bebekliğini kaçırdı diye kucağında taşıyıp duruyormuş bebeği, ayak üstü psikologumuz olaya el atıverdi. belediye başkanlığının da hayrını göremeyecek gibi.

.kanca'nın emma meselesi var. yine bir öpücük geldi de emma onu korumak için uzak duruyormuş güya, şimdi birlikte maceralara atılacaklar da başına bir hal mi gelecek? gelmese bile emma devamlı tedirgin insanı sinir ediyor. ayağı takılıyor düşüyor, bir türlü bir şey beceremiyor. büyüsünün de geliştiğini gördük ama yine de bu konuda arıza çıkacak gibi duruyor.

.ikili hikayemizde elsa'nın kardeşi anna elsa'yı hapsetmiş. teyzemiz böyle dedi, bunu da göreceğiz herhalde. yine başına ne geldiğini bilemedik ama işler karışık. hep karışık, karman karışık. yormadan anlatsınlar diyorum. rica ediyorum.

--- spoiler ---