18 Eylül 2014

h+ the digital series s01e48:

Visions of What's Come

--- spoiler ---

.ikinci sezon varmış çevirmenin vaadine göre. kim bilir ne zaman olur ve bu kadar konunun ne kadarı akılda kalır onu bilmiyorum. zaten ortadaki konular boşta kaldı bence, bağladıkları yer de çok iyi değildi.

.yüzünü görmediğimiz eleman, elebaşları peters imiş, manta benim yazdığım kod mu buna sebep oldu? bizim implantların daha iyi olduğunu göstermek için mi yaptın bunu dedi? tüm sebep bu muymuş yani?

.kenneth, mekanik abimiz ve simona da veri merkezindeydi. tanrının elini arıyormuş da kendini düzeltmek istiyormuş bunu yapamazmış meselesine getirdiler. terörist elemanların hackerlar ile ilgisi yokmuş yani, ikisi ayrı imiş. bunların amacı da teknolojiye düşmanlık imiş. 

.ben baştan beri hackerlar ile bunları bir zannediyordum, sonuçta teknolojinin güvensiz olduğunu anlatmak gibi bir şey yapmışlardı ama öyle değilmiş mesele.

.neyse simona duaya başlayınca kenneth'in etrafında bir şeyler oluştu, bilgisayarın zihinler dışı hali gibi miydi? hepsi görüyor gibiydi ama sonra fiziksel dünyada hoş etkileri oldu. bunu geliştirirler mi bilmiyorum ama simona'dan kaynaklı ise iyimiş dedim.

--- spoiler ---