12 Eylül 2014

h+ the digital series s01e27:

il Portavoce

--- spoiler ---

.hayda işe bak şimdi. simona da aynı kadın çıktı. aslında hafif ona da benzettiydim ama bu kadar nasıl karıştırmış olabilirler dedim. şu durumda bir kadın gördükleri yüzünden kiliseye gidiyor ve peygamber ilan ediliyor. gördükleri de ilk hikaye, şimdi anne olduğu falan filan hepsi başka bir şey mi? yoksa nedir? bu kadar zamanda kızı değişecek hali  yok ya?

.olaydan önce italya civarları ve peder beylere geldik. simona zuhur etti ve implantı yeni takılmış peder yerle yeksan oldu. kadının kendinden vericisi var herhalde ya da alıcısı da olabilir gördüklerini tanrıdan alıyor diye düşünüyorlar. birine de yaklaşınca sinyal falan yolluyordur.

.böyle bir teknoloji için gerçekten güzel bir denek fikri amma velakin hikayeler birbiri ile nasıl uyumlu hale gelecek onu anlamadım. hani şimdi şili'ye gidip denek olma hikayesi ile bağladık da amerika hikayesindeki anne karakteri kim ulan? kafamızı karıştırmayın.

.her şeyin tanrısal olduğu meselesinde de isyankar çıktı bizim simona, gidip başkasına versin bu yükü dedi. kıyameti gördüğü halde kıyamete sebep olmuş daha doğrusu bu gördükleri ile teknolojiyi geliştirip virüse zemin hazırlamış. ahanda bu bir paradoks.

.bu arada pederin ambülans çağırma ve iptal etme olayını komik buldum. implantlı peder dua eder gibi ambülans çağırıyor ve iptal ediyor. allah da kabul ediyordur kesin.

--- spoiler ---