15 Ağustos 2014

wilfred s04e09:

Resistance

--- spoiler ---

.şaka maka öldürdüler wilfred'ı. deli üzdüler yeminle. hem alıştıydık hem de bu kadar komiklik falan derken öldürmezler sanıyordum. bir bölüm önceden öldürdüler üstelik. son bölüme ne sakladılar bilmiyorum ama bölümün sonu resmen wilfred'a adanmış kısımlar idi. acısıyla tatlısıyla bir ömür. bir gün kuçularımız ölecek, insana bunu hatırlatmaları çok hüzünlü oldu.

.salak komşu karısı yine ortada bıraktı. bir iki sefer daha böyle olmuştu. wilfred böyle oldu diye gerçekten kendinden geçip ölmüş oldu ama ne bileyim diğer taraftan ryan ile dalga geçmek miydi? son şakası bu muydu? yoksa samimi miydi? insan inanamıyor işte ama tüm suç karınındır, wilfred'ın bir günahı yoktur.

.üstelik mesafe isteyip ayrılmak, eski kocasına dönmek falan tam anlamıyla karı tribi. hem gerçekçi hem dünyanın en sinir bozucu olayı. ryan iyi kaldırdı olayı. en azından şimdilik iyi kaldırdı. yavru köpekle de olacak iş değil. ne olacak böyle bilmiyorum. hatta şimdi bir iki kesit açayım bakayım sonraki bölümden ne olacak diye. nedense bu hafta iki bölüm birden geldi.

--- spoiler ---