15 Ağustos 2014

extant s01e06:

Nightmares

--- spoiler ---

.kabuslar... ethan rüya gördü bir kere. enterasan olaylar oldu. güzel şeyler oldu ama takip sahnesi hiç olmadı. öncelikle neden güvenlik müdürü kendisi ava çıktı? molly hemen görüp geri kaçtı başka yere yönlendirdi falan derken arkadan geldi yakaladı. ne nasıl oldu bir şey anlamadım. kaçmaları olmadı. üstüne video kaydını teslim etti ve yakalandı gibi oldu. devreden çıkardılar yani ek karakteri.

.uzaylı meselemize bodozlama dalmaya devam ediyoruz o iyi oluyor. sparks'ın kızının başına gelenler bildiğin film konusu. virüs bulaştı birbirimize zarar verdirtiyor dedi. pandorum muydu neydi? onda da aynen böyle oluyordu. görüntüleri gördüler falan enteresan oldu.

.doktorunun başının dertte olduğunu da anladı. hayat arkadaşı her şeyleri çözüyor maşallahı var adamın, her konuda yanında paniklemiyor. alet edavat tasarlıyor zaten iki dakikada. halleti durumu yani.

.simge meselesi hakkında daha önce dediydim, fena bir şey değil aslında uzaylı organizma olması insan beyni ile oynaması falan. bölümde üzerinde çalıştıkları bilim insanının kafasına şekil bastı sonra da arkadaşını öldürttü, ortalığı dağıttı. sonunda sparks kızımı göster bana dedi ve bölüm öyle bitti. duyuyor anlıyor, daha önce de tanışıklıkları var gibi takılıyorlar. enteresan toptan. japon abimizi göremedik bu bölüm.

.ethan'ın şifre çözme kısmı da iyidi, programı çıldırıyor. elektrik verince böyle bir hal olması biraz fazla tabi ama yine de güzel işler hep bunlar.

--- spoiler ---