15 Temmuz 2014

in the flesh s02e05:

Episode #2.5

--- spoiler ---

.final öncesi saçmalayalım demişler herhalde. ikinci diriliş için bizim eşcinsel yavrucağın ölmesi gerekiyormuş. ilk dirilen meselesine de sadece laflarla ulaşmaya çalışmaları komik ya neyse şimdi bu eleman ben herkesi çıkarken gördüm dedim diye ilk dirilen olarak kabul edildi simon tarafından ve liderleri (ki kendisi insan olmak zorunda) öldürmelisin diye mesaj gönderdi.

.bölüm daha çok simon'un yaşadıkları üzerine idi. kendisi de ilk tedaviye cevap veren imiş. (ayrıca vakti zamanında ayaklanınca gelip anasının beynini yemiş.) ilk dirilen eşcinsel, ilk tedaviye cevap veren eşcinsel. e bağlantıyı kurmak kolay işte mesele bu, kutsal kitaplarını da buna göre yazmalılar bence.

.doktorlar bunu kandırdı kötü kullandı diye de bir şey yokmuş. deneylere devam etmek istemiyorum demiş çaresizce de adamlar ne yapsın arkadaş. abartmışlar çok meseleyi. hele topluma dahilsin değilsin şudur budur meseleleri resmen havada kaldı.

.hastanedeki zombileri salanları itiraf ile yetinecek olmalarına rağmen, biz yaptık diye piyasaya çıkmamaları üstüne bizim oğlanın sırf bu yüzden aile dramı yaşaması falan cidden saçma geldi bana. benzer şekilde bir tek simon'mı var ki öldürebilecek gidip emir ona geliyor? başkası halledebilirdi, işte iş olsun ikilemlerde kalınsın falan filan olayı.

.diğer tarafta en gereksiz ama biraz da komik kaynana gelin meselesine ilk dirilenler meselesini bağlamış oldular. kadın dirilişi gördüm dedi. ilk dirileni de oradan bulup meclis üyesi kadın işleri halledecek gibi duruyor. bakalım bir bölüm kaldı artık.

.amy meselesinde de ne oluyor anlamadım. tekrar insan falan mı olacak? tedaviye yanıt vermiyorum diye vasiyetini falan hazırlayıp sevgilisinden  beynine tornavida sokmasını istemişti ki göklerden damlalar geldi..

--- spoiler ---