7 Temmuz 2014

in the flesh s02e03:

Episode #2.3

--- spoiler ---

.gittiği yeri pek beğenmemeye başladım. bu yeni gay karakterimiz neyin özgürlüğünü vaad ediyor bunu bir doğru düzgün açıklarlarsa belki diyorum ama yine de çok saçma ulan adam etmişler, mal mal beyin yemekten insanlık mertebesine çıkmışsın, sonra o kafa ile tekrar mallığa geri döneyim istiyorsun.

.şimdi tercih olsa ortada ve bunu seçebilse bizim zombiler diyeceğim tamam da adamların tedavileri ile çalışan aklı ile geri özgürlüğe dönmek istiyor güya. böyle mantık mı var? aldığı ilaç ile ilgili bir yere bağlayacaklar herhalde anladığım kadarıyla ama o da hem aklı yerinde hem de zombi olmak gibi saçma bir şey olacak. bildiğin yamyam yani.

.esas oğlan da sapıtsın diye bir sürü zorlama iş yaptılar. elemanın teki trafik kazasında ölmüş gitmiş, sonra canlanıp dönünce karısı başka adam ile evlenmiş. başka gidecek yeri olmadığından herhalde karısının evinde yaşaması ve geri kazanmaya çalışması gibi pek de gerekli olmayan bir konuya büyük vakit ayırdılar. sonundaki kötü davranışlara bizim oğlan bozulsun da gitsin diğer elemanı öpsün diye herhalde.

.amy bu işe ne diyecek bakalım? gizleyecekler midir? nedir yani? ikinci diriliş meselesine gidiyor gibiyiz, onun da manasını hala çözemedim. hele iyiler dirilecek muhabbeti yaparlarsa çok saçma olacak. ikinci dirilişi insanlar niye bekliyor onu da anlamış değilim. 

.zenci meclis üyemiz bir şeyler karıştırıyor. walking dead'deki vali gibi bir tip herhalde. çantasında ölü bebeği falan var bence. artık salladım ya bakalım ne çıkacak.

--- spoiler ---