5 Temmuz 2014

in the flesh s02e02:

Episode #2.2

--- spoiler ---

.jem'in dramını anlamak zor, savaş sonrası asker psikolojisi mi nedir? korkak bir şey oldu, altına kaçırıyor bir de... o kadar zombi öldürmüş hala elleri titriyor. şimdi tedavi ortada yokken adamları yaklamaları mı gerekiyordu? öldürmüşler işte yapacak bir şey var mı bu konuda? nedir bu dram arkadaş?

.iki taraf da delirmiş, zombi de olsa insan insandır gibi delirmiş bir taraf, diğer taraf da adam öldürdüm diye deliriyor. fazla abartıyorlar sanki. üstüne bir de zombilere özgürlük diye bir tip çıktı.

.olay zombiliği fazla aşıyor sanki, yeni tedavidir, yeni ilaçtır falan derken başka bir şeye de dönebilir mi bilmiyorum? hele koyun beyni yiyerek kafa bulmak falan da acayip bir şey. mideleri tek bunu mu kaldırıyor yani? hani katı tüketemiyorlardı? eski hesap gibi mi? sistemleri o kadar değişmemiş mi?

.neyse bizim oğlan kasabadan ayrılacaktı ama zorunlu hizmet gelmiş diye ayrılamadı. zaten pasaportu da geçersiz imiş, misfits'e döndürseler buradan iyi olurdu ama bunların şakası yok. 

.yeni gelen abimizde de bir yumuşaklık mı var nedir? o bakışmaları da anlamadık. eşcinsel eleman olunca her şeyden alınır olduk ya yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---