17 Temmuz 2014

falling skies s04e04:

Evolve or Die

--- spoiler ---

.yine aksiyon fena gitmiyor da konular o kadar iyi sayılmaz. matt kurtarıldı en azından o saçma olayı devam ettirmediler. cochise abimiz yaralandı kendini tamir etti falan. üstüne insanları dönüştürdükleri meselesinde bizim albayın kızını gösterdiler. kim bilir nerelere gittiydi de başına bir hayli olaylar gelmiş, sıçrayan gibi bir şey olmuş ama belleğimizi silemezler diyor. neden silemesinler ulan dedim. silemezlerse yazıklar olsun.

.görüntülere katkı olarak eshpeni'ler kendi aralarındaki iletişim meselesine bizi de katmış oldular. lexi konusu ilgi çekici ama aptallık oluyor. nesine güveniyor bu? ortak yaşam nedir? kız nasıl inanır? neden anne dedi? deney yapan espheni'sin dedi iyi güzel de bunun ne alaka annesi oluyor? oralar da yarım yamalak oldu. lexi'nin güçler harika hakkaten bakalım nereye bağlayacaklar.

.pope meselesi ve yeni hatun, hal meselesi ve vereceği kararlar şudur budur derken dolgu kısımları ile takılmışlar işte. pek de bir şey olmadı geri kalan kısımlarda. bu kadar bölük pörçük konu zaten dikkat dağıtıyor.

--- spoiler ---