2 Temmuz 2014

falling skies s04e02:

The Eye

--- spoiler ---

.ne yapacaklarına bir türlü karar veremediler bunca sene gelen uzaylılar kötü bildik, şimdi daha büyük bir kötülükten koruma amacında olduğunu söylediler. artık ahbapları gibi takılıyorlar, uzay gemisine alıyorlar, sıçrayanları da çerez niyetine öldürüyorlar. dizinin kafası dönük durumda.

.espheni midir nedir, bu abiler karşımıza elli tane plan ile geldi, ilk çocukları dönüştürecekler sonra lexi'yi kullanarak melez yapacaklar üstüne yetmez gibi erişkinleri de aralarına alacaklar. koşum olayında ne demişlerdi? çocuklar bu sürece uygun diye çocukları toparlıyoruz demişlerdi. büyüklerle nasıl olacak?

.öyle fazla da kafalarına takmadan olayları genişletelim diye bir şeyler yapıyorlar. volm abiler de ortalarda takılıyor bir şey yaptıkları yok. bir ışınlı duvarı aşamıyorlar, yok güç kaynağıdır yok şudur budur derken, tom tepedeki gemiye çıkınca onu yalnız bırakıyorlar planları görsün falan diye.

.anne cephesinde çocukları nereye götürdüklerini söyletmek için bir sıçrayanı sorguladılar, olay sadece buydu. lexi kendi cemaatini kurmuş gibi takılıyor. lourdes salağına uyuz olmamak elde değil, zaten ajanlık majanlık olaylarından sonra da aptallığı devam ediyor. asıl olay da sonunda ortaya çıktı. lexi'yi kullanan bir espheni imiş, barış olsun falan diye yaptım bunu der ya sonuç ortada.

.tom'un kendini teslim etmesi, yemeklerini kısmaları, pope'un muhabbetleri, albayın şusu busu derken yine izletecekler gibi ya işte ciddi bir saçmalama içersindeler artık.

--- spoiler ---